in w2 kun je PINnen

PINnen

Kaartverkoop

Hoe kom ik aan kaarten?

Hieronder vind je drie manieren om aan kaarten te komen voor concerten bij W2 Poppodium. De voorverkoop start zodra het kan, maar minimaal drie weken voor de concertdatum. De vermelde entreeprijzen zijn inclusief garderobe en € 1,50 servicekosten per ticket en gelden voor tickets aangeschaft in W2 Poppodium zelf, via www.w2.nl of bij Pieter van Os.

Koop geen kaarten bij andere aanbieders dan die via de hieronder genoemde verkoopkanalen!

Online

Via W2-Online tickets: Klik in Programma bij het juiste concert in de rechter balk op ticket icoon en bestel het gewenste aantal kaartjes. Vul de gevraagde gegevens in en je ontvangt je kaartjes in je mailbox. Print ze uit en neem ze mee. Zorg wel eerst dat je een Active Tickets Account aanmaakt.

LET OP: voorlopig is het alleen mogelijk om online kaarten te kopen via iDeal (internetbankieren)

Pieter van Os

In Den Bosch zijn kaarten voor W2 Poppodium ook verkrijgbaar bij de cd-winkel van Pieter van Os aan de Snellestraat 44. Telefoonnummer: 073-6131150, www.pietervanoscd.nl.

Aan de deur bij W2 Poppodium

Het is ook mogelijk om tijdens concerten kaarten te kopen aan de kassa van W2 Poppodium. Pinnen is mogelijk.

Weet Waar Je Koopt

Dagelijks kopen duizenden mensen hun kaartjes via internet. Wat velen niet weten, is dat er naast officiële online verkooppunten ook veel websites zijn die op grote schaal kaarten opkopen en doorverkopen met als enige doel het maken van winst. Als bezoeker betaal je via deze sites – vaak onbewust – veel meer voor een kaartje dan de oorspronkelijke prijs. Deze kaarten geven daarnaast ook geen garantie op toegang tot het evenement.

Het doorverkopen creëert onnodig schaarste omdat er weinig kaarten overblijven die te koop zijn voor het oorspronkelijke bedrag. Het doorverkopen van tickets gebeurt zonder toestemming van de artiest en organisator en deze zogenaamde secundairy ticketing start vaak al voordat de officiële verkoop start en komt zeker niet alleen voor bij uitverkochte shows.

Dus zorg dat je weet waar je je kaartje wél moet kopen, zodat je nooit teveel betaalt én zeker weet dat je toegang hebt tot het evenement waar je naartoe wilt.

W2 Poppodium steunt de publiekscampagne Weet Waar Je Koopt, meer info over zowel officiële als niet-officiële online verkooppunten vind je op www.weetwaarjekoopt.nl.

Kaarten retourneren

Kosten voor reeds gekochte kaarten worden niet geretourneerd. Kaarten voor een verplaatst concert blijven geldig voor de vervangende datum. Retourneren kan alleen in het geval van een concert onverhoopt afgelast wordt of de vervangende datum blijkt de bezoeker niet te schikken.

Gemaakte kosten kunnen geretourneerd worden afhankelijk van het soort kaart:
1) Kaarten via W2-Online Tickets (E-Tickets)
Stuur ons een mail en vermeld in de mail om welk W2 concert het gaat en het bestelnummer.

2) Kaarten via een Pieter van Os
Lever de originele tickets (bewaar een kopie!!) tezamen met je Naam, Adres en Woonplaats gegevens; bankrekeningnummer en telefoonnummer in bij Pieter van Os.

Kaarten Buitenland

Wanneer je geen gebruik kunt maken van iDeal omdat je geen Nederlandse bankgegevens hebt, mail ons dan nadat je een account hebt aangemaakt. Wij maken dan een reservering voor u aan.