Locatie W2 Zaal
Zaal open 20:00 uur
Entree € 2.50TicketsDe voorverkoop voor dit concert loopt via Active Tickets. Heb je nog geen account? Maak dan eerst een account aan. Deze actie is alleen geldig voor kaarten die in de voorverkoop worden gekocht!tickets
terug naar maandoverzichtdinsdag 26 juni

Seizoensafsluiter voor 1 biertje

the Computers + John Coffey

W2 Poppodium eindigt concertseizoen met ludieke actie:
Gratis kaartje voor The Computers bij aankoop van een drankje!


Het laatste concert van dit seizoen in W2 Poppodium nadert. De afsluiter wordt verzorgd door The Computers. Een meer dan waardige band die garant staat voor absoluut knalfeest!

Om het seizoen feestelijk af te sluiten, komt W2 Poppodium met een wel erg ludieke actie. Wij bieden het entreekaartje namelijk gratis aan bij aankoop van een drankje! Hoe dat in zijn werk gaat? Koop online voor € 2,50 een kaartje voor The Computers en je krijgt tegen inlevering van het kaartje een gratis drankje aan de bar van W2 Poppodium. Laat de zomer maar beginnen!

Deze actie is alleen geldig voor kaarten die in de voorverkoop worden gekocht!
the Computers
www.thisisthecomputers.com/
Voor de liefhebbers van o.a. The Hives, Rocket from The Crypt, Refused en Royal Republic

Op het podium zien de heren eruit als de ideale schoonzonen, strak in wit pak met een mooie stropdas maar hiermee houdt het goede gedraag ook wel op.De band – 5 jonge gasten - verpakken hun hardcore/screamo in vette rock & roll uit de jaren zestig. Live is het vooral lekker hard. The Hives on speed, zoiets.
Onder aanvoering van zanger Alex bewijzen de heren uit de stad Exeter dat er nog steeds een stevig portie kan worden gerockt in het Verenigd Koninkrijk. Voor hun debuutalbum 'This is the Computers' trok dit kwartet naar San Diego om samen met hun grote voorbeeld John Reis (voormalig zanger van Rocket From The Crypt) hun album op te nemen. In vier dagen tijd en zonder moderne studiotechnieken was de klus geklaard en dit leverde maar liefst 25 minuten aan drie akkoorden-rock-n-roll, koortjes, punk, hardcore en gararagerock op. Naar eigen zeggen wil de band een combinatie zijn van Refused, Rocket From The Crypt en Elvis Costello en getuige hun optreden op Lowlands en Eurosonic snappen wij deze combinatie wel.


John Coffey
Website John Coffey