Locatie W2 Zaal
Zaal open 00.00 uur
Aanvang 22.00 uur
Entree € 7.50TicketsVoorverkoop is gestart!tickets
terug naar maandoverzichtzaterdag 25 augustus

Rewind

Pacha Mama Soundsystem & Covenant Soundsystem

Twee complete Soundsystems inna Roots & Dub Session. Pacha Mama soundsystem en Covenant soundsystem organiseren in samenwerking een nieuwe Roots Reggae avond onder de noemer Rewind. Vanavond de tweede editie. verwacht op latere edities ook nationale en internationale gasten uit de scene.
Pacha Mama Soundsystem & Covenant Soundsystem
Covenant Soundsystem is al meer dan 10 jaar een begrip in Den Bosch op het gebied van Reggae. Als organisatoren van de Dancehall Promotion avonden in de W2 haalden zij grote namen uit de UK, als Russ Disciple en Alpha & Omega, voor het eerst naar Nederland. King Shiloh was een grote inspirator en hielp Covenant met het bouwen van hun eigen geluidssysteem.

Pacha Mama Soundsystem is vanaf 2011 gestart met de bouw en renovatie van een oud geluidssysteem. De jongens proberen de culturele en muzikale aspecten van een soundsystem ten gehore te brengen. Apart van elkaar zijn deze jongens al bezig met muziek, ieder op zijn eigen manier. In de sound smelt hun passie samen voor Roots Reggae, Ska New Roots en Dub. Een chemie die ontstaat en elkaar niet loslaat, bestemd om over te brengen op de mensen. Ze hebben onder andere in 2011 op het Hiphop & Reggae in Duketown Festival gestaan en organiseerden zij eigen avonden op verschillende locaties.