Locatie W2 Zaal
Zaal open 20.00 uur
Aanvang 21.00 uur
Entree € 11.50TicketsKaartverkoop gestart via ActiveTicketstickets
terug naar maandoverzichtvrijdag 9 november

Hello, Goodbye Tour

Face Tomorrow + Green Lizard

Na 15 jaar, een EP, vier albums, een live DVD en meer dan 600 optredens houdt Face Tomorrow er dit jaar mee op. Als goede vrienden gaan de vijf Rotterdammers uit elkaar om zich op nieuwe uitdagingen te kunnen concentreren, zowel binnen als buiten de muziek. Maar voordat ze de backline aan de wilgen hangen zullen zij nog één maal te zien zijn in W2 Poppodium. Dit afscheidsfeest zullen ze delen met zielsverwanten van Green Lizard, die na jaren van schrijven, oefenen en opnemen en te zijn versterkt met een nieuwe ritmesectie, de Nederlandse podia juist weer gaan beklimmen. Het stokje wordt vanavond dus letterlijk overgedragen!

ACTIE: de eerste 20 bezoekers krijgen gratis de nieuwe Converse Mixtape 5 Rock CD met daarop de nieuwe single van Green Lizard maar ook tracks van Drive Like Maria, Triggerfinger en DeWolff.
Face Tomorrow
www.facetomorrow.net
Beïnvloed door de emo stroming van de 90′s met bands als Sunny Day Real Estate, Quicksand en At The Drive In, maar ook Deftones, Radiohead, Muse en Foo Fighters, is Face Tomorrow erin geslaagd om deze invloeden in meer dan één decennium tot een geheel eigen sound te smeden. Helaas hoor je vandaag in W2 Poppodium voor het laatst hoe dat klinkt.
Green Lizard
www.green-lizard.com
​Een wel hele speciale special guest vandaag in W2 Poppodium, want waar Face Tomorrow stopt, neemt Green Lizard na jaren van afwezigheid het stokje over.

De band heeft veel nieuw materiaal, dat onheilspellend en donker kan klinken als op het debuut Identity, maar ook uptempo doorbeukt als op Newborn en Las Armas Del Silencio (zoals bijvoorbeeld de nieuwe single Junior). Vanzelfsprekend is de huidige sound niet immuun voor moderne invloeden, maar mede door de inbreng van broer Brian, gitarist van het eerste uur, zal Green Lizard vooral weer klinken als Green Lizard. Bovendien is in bassist Axel van Oort en drummer Jochem van Rooijen een ervaren en ijzersterke ritmesectie gevonden die roestvrij is. Net als oude liefde. Green Lizard is terug!
Beluister de nieuwe single Junior op Spotify of YouTube: