Verhuur

W2 poppodium huren? Ja, dat is mogelijk. Lees hieronder wat W2 Poppodium te bieden heeft en neem tevens een kijkje in ons gebouw.

Neem een kijkje in W2 Poppodium

Voor zowel grote als kleine gezelschappen

Het is mogelijk W2 poppodium te huren voor uw feesten, partijen of andere bijeenkomsten. Gezien de indeling van het pand is dit mogelijk voor zowel grote als kleine gezelschappen.

Zo leent onze foyer zich uitstekend voor vergaderingen, diners en borrels. De zaal is zeer geschikt voor feesten, workshops en optredens. De foyer is voor maximaal 100 personen te huren.

Voor de grotere feesten kan zowel zaal als foyer worden opengesteld, waardoor er ruimte is voor een maximaal aantal van 450 personen.

Let op: in het weekend zijn er bijna altijd concerten, maar er zijn wel eens lege plekken in de agenda te vinden. Informeer naar de mogelijk vrije momenten.
Verhuur Zaalzicht met licht

Technische faciliteiten

W2 poppodium biedt een breed scala aan mogelijkheden. Zo hebben wij alle licht- en geluidstechnische faciliteiten in huis om optredens of een DJ te verzorgen. Ook kan de aankleding van de zaal naar wens worden aangepast. Wij verlangen van producties dat ze in een dag opgebouwd en afgebroken zijn.

Naast een volledige geluidsinstallatie die geschikt is voor zowel een veelkoppige band, een spreker als een DJ, beschikt W2 poppodium over een volledig operationeel lichtsysteem dat het mogelijk maakt de zaal op velerlei manieren uit te lichten. Zowel in de grote zaal als in de foyer. Uiteraard zijn hiervoor professionele medewerkers beschikbaar.

W2 poppodium beschikt over een draadloze Internetaansluiting.
Volg deze link voor een uitgebreid inzicht in de technische voorzieningen.

Prijzen en meer informatie

Gezien de vele mogelijkheden die W2 poppodium de huurder heeft te bieden, is het moeilijk een vaste prijs op te geven. Voor een offerte op maat kun je contact opnemen met onze horecamanager Twan Thijssen. Te bereiken op 073-6123422 of e-mailen op horeca@w2.nl.

Mocht je een huur overwegen, vul dan alvast het Aanvraagformulier in. Wij hebben dan een duidelijker beeld van de specifieke huurwensen en kunnen op basis hiervan een passende offerte opstellen. Mail dan dit formulier graag naar Twan Thijssen: horeca@w2.nl. Voor meer en/of andere verhuur-informatie kun je ook naar dit mailadressen mailen.